15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.joostheessels.nl 300 0

Oproep aan innovators

Voor een van de volgende delen – in mijn serie Innoviews – zoek ik innovators of gewoon mensen die innoveren, die met mij het gesprek willen aangaan over innovatie in de breedste zin van het woord. Zoals over de organisatie technische aspecten van innoveren, maar ook over trendwatching of de verschillende methodieken die er zijn etc. 

Het gesprek met Robin Verleisdonk had als startpunt de openbare bibliotheeksector. Maar ik ben net zo nieuwsgierig naar de sector van kantoormeubelmakers, als naar die van het onderwijs. 

Graag nodig ik je uit om met mij in gesprek te gaan over innovatie. Dit gesprek kan ik opnemen als podcast, vlog of uitwerken als blog. 

Mijn naam is Joost Heessels en ik wil graag van de hoed en de rand weten als het om innovatie draait, ga jij met mij het gesprek aan?  Mail mij op joostheessels@outlook.com en ik neem contact met je op!

Share:
PREVIOUS POST
Heessels verkent: Robin Verleisdonk
NEXT POST
Heessels verkent: Marcel Kesselring
ABOUT
JoostHeessels
JoostHeessels

Joost denkt niet in bestaande structuren. Door het hebben van een vrije geest is hij in staat buiten de gebaande paden te lopen. Daarnaast heeft Joost een voorliefde voor innovatieve processen, informatiemanagement, communicatie, Marketing en media. Joost kan buiten naar binnen halen en vice versa. https://www.linkedin.com/in/joost-heessels/ Bekend van bibliofuture.nl

0 Comment

LEAVE A REPLY